Anyja a kezébe nyomta a mobilt, ő játék helyett motorokat és cowboycsizmákat rendelt az Amazonról

2023. április 1. – 11:15

frissítve

Anyja a kezébe nyomta a mobilt, ő játék helyett motorokat és cowboycsizmákat rendelt az Amazonról
Lila Varisco, háttérben az egyik megrendelt motorral – Forrás: CNN / WJAR

Másolás

Vágólapra másolva

„Mert szerettem volna egyet” – válaszolja az ötéves Lila Varisco, amikor megkérdezi tőle a Rhode Island-i WJAR riportere, hogy miért rendelt magának tíz motort az édesanyja telefonján.

A kislánynak az anyja nyomta vezetés közben a kezébe a mobiltelefont, azzal a szándékkal, hogy játsszon egy kicsit a gyerek, de csak később esett le neki, hogy Lila több mint 3000 dollár (azaz egymillió forint) értékben rendelt dolgokat az Amazonról. Egészen pontosan gyerekeknek szánt játékmotorokat és cowboycsizmákat. Öt darab rózsazsín, és öt darab kék motort rendelt, tíz pár cowboycsizmát, és egy dzsipet vásárolt összesen.

A videót a CNN oldalán lehet megnézni.

Az édesanya elmondta a WJAR-nak, hogy az Amazon mindent két nap alatt ki is szállított, Lila pedig úgy rendelte meg a termékeket, hogy elvileg nem lehetett volna visszaküldeni őket, de sikerült megbeszélnie a céggel a dolgot. A csizmák kiszállítását az előtt sikerült törölni, hogy elhagyták volna a központot, de még a videó készítése pillanatában várták a dzsippet, hogy aztán azt is visszaküldjék.

Lila elmondta a tévének, hogy szomorú lesz, amikor vissza kell majd küldeni az összes motort.

(CNN)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!