Daniel Radcliffe apa lesz

2023. március 26. – 20:03

Másolás

Vágólapra másolva

Gyereket vár Daniel Radcliffe barátnője, Erin Darke, így a Harry Potter-filmek főszereplője hamarosan apa lesz. A hírt a brit Mirror szerint Radcliffe egyik képviselője is megerősítette, és a bulvárlap egy közeli forrásból úgy értesült, hogy a pár nagyon izgatott a közelgő gyerek miatt.

A most 33 éves Radcliffe és a 38 éves Darke az Öld meg kedveseid (Kill Your Darlings) forgatásán találkoztak egymással 2013-ban, ahol előbbi Allen Ginsberg költőt játszotta, utóbbi pedig szerelmét, Gwendolynt. Mint a BBC írja, még abban az évben össze is jöttek, és azóta is együtt vannak. Persze egyiküknek sem ez a film volt a legnagyobb szerepe: Radcliffe természetesen a Harry Potter-filmek főszereplőjeként lett világhírű, Radkét pedig főleg a Good Girls Revolt című drámából lehet ismerni.

Erin Darke és Daniel Radcliffe Az elveszett város című film New York-i vetítése előtt 2022. március 14-én – Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images via AFP
Erin Darke és Daniel Radcliffe Az elveszett város című film New York-i vetítése előtt 2022. március 14-én – Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images via AFP

Radcliffe tavaly egyébként arról beszélt, hogy szeretné, ha a majdani gyerekei is filmes forgatási helyszínek közelében lennének, esetleg felmerüljön bennük, hogy szeretnének ők is a stáb részei lenni. Azt is hozzátette ugyanakkor, hogy legyenek bármilyen csodálatosak is a forgatások, különösen a gyerekek számára, de azt minden áron szeretné elkerülni, hogy híresek legyenek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!