Ashley Graham a Granttel való bájcsevejről: A kedvesség a legjobb fegyver a bántásokkal szemben

2023. március 14. – 15:19

Másolás

Vágólapra másolva

A Telexen is beszámoltunk az idei Oscar-gála legkellemetlenebb pillanatáról, mikor Ashley Graham próbálta meginterjúvolni a vörös szőnyegen Hugh Grantet, aki egy pillanatig sem leplezte, hogy totál unja a bájcsevejt a világhírű plus-size modellel.

A találkozásukról és az azutáni kínos beszélgetésről videó is készült, ami futótűzként járta be az internetet tegnap, és persze az emberek sem hagyták szó nélkül a Grant–Graham-páros között történteket. Mindketten kaptak hideget és meleget, Grant főleg hideget, amiért sokak szerint ennyire goromba volt, míg mások úgy gondolják, hogy semmitmondó kérdésekre csak semmitmondóan lehet válaszolni.

A minap a TMZ egyik munkatársa a reptéren érte utol a sztármodellt, akitől többek között azt is megkérdezte, hogy maradt-e benne bármifajta sérelem a színésszel történt találkozás után? Mire Graham azt felelte, hogy anyukája mindig is azt tanította neki, hogy „öljön kedvességgel”, ami angolul: kill people with kindness. Ez magyarul kb. annyit jelent, hogy a bántásokkal és rosszakarókkal szemben a legjobb fegyver a kedvesség. Majd a modell azt is hozzátette, hogy egyébként nagyon jól érezte magát a díjátadón, csak a lába fájt nagyon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől