Hugh Grant egy pillanatig sem leplezte, hogy totál unja a bájcsevejt Ashley Grahammel

2023. március 13. – 11:22

Másolás

Vágólapra másolva

Mind jól ismerjük azt az érzést, amikor szembe találkozunk egy régi/távoli ismerőssel a buszon, egy kávézóban vagy egy buliban, és bár mindketten tudjátok, hogy nagyon kínos lenne belemenni még egy rövid beszélgetésbe is, de mivel az illem ezt kívánja, és egyikőtök sem akar rossz fejnek tűnni, ezért lefutjátok a kötelező köröket, és röviden elcsevegtek az időjárásról, munkáról, családról, az életeket megkeserítő inflációról. Ez a jelenet már önmagában is végtelenül kellemetlen tud lenni, amit csak az tud fokozni, ha a velünk szemben álló ember gúnyos nemtörődömséggel böfögi oda a válaszait a kérdéseinkre, és még leplezni sem próbálja, hogy totál unja az egészet.

Valami ehhez hasonló jelenet játszódott le a tegnapi Oscar-díjátadó vörös szőnyegén, mikor a világhírű plus-size szupermodell, Ashley Graham és a Golden Globe-díjas brit színész Hugh Grant találkoztak. Graham, akinek az est egyik kvázi házigazdájaként az volt a feladata, hogy röviden elcsevegjen a díjátadóra érkező vendégekkel, akik készségesen beszámoltak a szupermodellnek arról, hogy melyik tervező ruháját viselik épp, mit gondolnak, ki fog nyerni, melyik alkotás volt a kedvencük idén stb. Grant azonban nem volt túl kedves, sőt! Egy pillanatig sem próbálta leplezni, hogy abszolút nem akar ott lenni, unta minden másodpercét a beszélgetésnek, amit Graham próbált menteni.

A szupermodell többek között arról is kérdezte Grantet, hogy kinek drukkol ma este, kit szeretne nyerni látni? Erre a Bridget Jones-filmek Daniel Cleaverje csak annyit reagált, hogy „senki konkrét nincs a fejében.” A szupermodell ezután rátért Grant öltönyére is, amiről csak annyit tudtunk meg, hogy Grant „szabója készítette.” És ha már ez így sem lenne elég kellemetlen, ezután jött a beszélgetés talán legcikibb pillanata, mikor Graham arról kérdezte Grantet, hogy milyen volt a Tőrbe Ejtve – Az üveghagyma című thrillert forgatni. „Én alig szerepelek benne, körülbelül három másodpercre tűnök fel a filmben” – válaszolta Grant Graham kérdésére, aki ezen a ponton feladta a próbálkozást, és inkább kedvesen lezárta a beszélgetést.

A szupermodellnek három évvel ezelőtt is sikerült belekeverednie egy ennél még kellemetlenebb szituációba az Oscar-gálán, amikor arra kérte Jason Momoát, hogy mutasson már a kamerának egy pár Haka mozdulatot, ami egy hagyományos polinéz tánc. Momoa Hawaiiról-származik, ahol szintén jelentős a polinéz kultúra. Momoa az Aquaman című film 2018-as premierjén előadta a Haka táncot, ezzel tisztelegve hazája kultúrája előtt, amiből néhány elem a filmbe is belekerült. Graham kedvéért azonban nem volt kedve táncra perdülnie, így Graham egyedül próbált egy pár Haka mozdulatot rögtönözni.

A tegnapi Oscar-gála közvetítését itt olvashatja vissza, az összefoglaló cikket az idei év legjobb pillanatairól és a nyertesekről pedig itt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!