Valentin-nap van és ezért szívvé egyesülő esőcseppek gurulnak le a Google logóján

2023. február 14. – 12:31

Másolás

Vágólapra másolva

Megosztja szerkesztőségünket a tény, hogy ma van Valentin-nap: sokan egy sort sem szeretnének látni erről a Telexen, míg mások ennél jóval megengedőbbek. Rossz nyelvek szerint ez az ünnep csak egy álnok marketingfogás a februári pangó forgalom élénkítésére, mások viszont szerelmük / szeretetük / vágyakozásuk színpompás bokrétába öntésének lehetőségeként tekintenek rá.

Végül azt a kompromisszumos döntést hoztuk, hogy nem írunk a Valentin-napról, csupán a Google átmeneti logójáról: ízlés szerint giccses / cuki minitörténetként értelmezhető a Google két esőcseppje, amelyek (akik) először idegenkedve, szinte ellenségesen tekintenek egymásra a távolból, majd a rózsaszín (milyen más szín lenne?) felületen lecsorogva egy boldog, szürke szívecskévé egyesülnek, és immáron egybeolvadva csorognak tovább a monitor alja felé.

Az üzenet egyértelmű, akinek mégsem lenne az, annak a Google elárulja, hogy a „mai alkalmi logó a 2023-as Valentin-napot ünnepli!”

Az alábbi link alatt lehet egyébként megtalálni a posztszocialista országokban kicsit áthallásos nevű Ünnepi emblémák archívumát, ha valaki netán lemaradt volna valami fontosról vagy egyszerűen csak fecsérelné az idejét a neten.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!