Levitték a MacBook árát egy napra, erre a magyarok órákat álltak sorban miatta

2023. február 3. – 14:07

Másolás

Vágólapra másolva

Új üzletet nyitott az iStyle a budapesti Árkád bevásárlóközpontban pénteken, ezt pedig azzal akarta ünnepelni, hogy néhány termékét akciósan árulja.

Így például a MacBook Air M1-et 499 900 forint helyett 329 900 forintért, az M2-t pedig 599 900 forint helyett 469 900 forintért adták.

A helyszínen készült fotó alapján a magyarok ennek annyira örültek, hogy rekordinfláció ide vagy oda, arra sem voltak restek, hogy órákat álljanak sorban egy új, valamennyivel olcsóbb laptopért.

Olvasónk videót is küldött a hosszan kígyózó sorról, amit közel másfél órával az üzlet nyitása előtt rögzített:

Többen panaszkodtak arra a kommentek szerint, hogy már addigra elfogyott az összes gép, mire a boltot megnyitották, mert a sorban állóktól előre felvették a rendelést. A hivatalos leírásban viszont előre szóltak, hogy a vásárlókat érkezési sorrendben szolgálják ki – magyarán minél előrébb állt valaki a sorban, annál nagyobb esélye volt leakciózott termékhez jutni.

A MacBook Air M1-et annak idején a Telex is tesztelte, akkor egy luxusautós hasonlattal élve azt írtuk róla, hogy ez a Ferrari nem elektromos motorra váltott, hanem vegytiszta fekete mágiára. Az M2-esről pedig azt, hogy az egy közel tökéletes ugrás a hipertérbe.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!