Csak tátogott a riporter mikrofonjába a kézivébén csúnyán leszerepelt horvát válogatott szövetségi kapitánya

2023. január 24. – 21:31

Másolás

Vágólapra másolva

Csalódást keltő kilencedik helyen végzett a férfi kézilabda-világbajnokságon a horvát válogatott. A középdöntő utolsó fordulójában 43-32-re nyertek a nem túl acélos Bahrein ellen, de végeredményben lemaradtak a biztos olimpiai szereplést jelentő helyezésről. A meccs után Hrvoje Horvat szövetségi kapitányt kérdezték, aki ritkán látható technikával próbálta megúszni a kellemetlen kérdésre való válaszadást: úgy tett a kamera előtt, mintha beszélne és magyarázna, de valójában egy hang sem hagyta el a száját:

Az NSO szerint Horvat azt a kérdést próbálta ilyen frappánsan megúszni, hogy a jelenlegi eredmények után továbbra is élvezi-e a horvát szövetség bizalmát. Később Horvat azzal védekezett, hogy nem hallotta a horvát RTL riporterének kérdését.

Az interjúban nem ez az egyetlen szürreális jelenet:

  • Az interjú előtt Horvat kezével szívecskét formázva üzen valakinek a kamerán keresztül, ami ünneplésnél elég megszokott a sportpályákon, de egy ilyen gyenge szereplés után talán kevésbé indokolt.
  • A jövőjét firtató kérdésekre csak azt válaszolta, hogy alig várja, hogy lássa a családját, és majd utána dönt a jövőjéről.
  • Az Egyiptom elleni vereségen kívül szerinte jó világbajnokságon van túl Horvátország.

Magyarország január 25-én játszik a negyeddöntőben Dánia ellen Stockholmban 18 órakor. A teljes interjú egyébként itt tekinthető meg:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!