Perceken keresztül szólt a pornó a BBC élő adásában

2023. január 17. – 21:55

Másolás

Vágólapra másolva

Szokatlan élményben volt részük azoknak, akik a keddi munkanap végén leültek a tévé elé megnézni a Wolverhampton Wanderers és a Liverpool FA-kupa-mérkőzését az Egyesült Királyságban. A mérkőzés felvezető műsorában ugyanis perceken keresztül szólt a pornó a meccset közvetítő BBC One csatornán, a brit közmédia első számú tévécsatornáján.

A Wolverhampton stadionjában kialakított stúdióban az angol futball korábbi kiválóságai, Gary Lineker, Paul Ince és Danny Murphy elemezték a két csapat formáját a mérkőzés előtt, amikor egyszer csak nyögésektől kezdett zengeni a stúdió. „Nem tudom, ki csinálja ezeket a hangokat” – mondta a kínjában nevetgélő Lineker, amikor először felhangzottak a nyögések.

„Kicsit zajos a stúdió, valakinek a telefonjára küldhettek valamit viccből. Nem tudom, hallják-e otthon” – fejtegette a hangok forrását a legendás csatár, miközben Alan Shearert, a meccs kommentátorát próbálta felkonferálni.

A pornó nagyjából egy perc után elhallgatott, de aztán újra és újra felzengtek a nyögések majdnem tíz percen keresztül. Egészen addig, amíg el nem kezdődött a mérkőzés, és el nem kapcsoltak a stúdióból.

„Reméljük, hogy legalább annyira jól fogunk szórakozni a mérkőzésen, mint az a valaki, aki az előbbi csíny mögött áll” – adta át a szót Lineker a kommentátoroknak a kezdő sípszó előtt.

A mérkőzés alatt aztán sikerült rálelni a hang forrására. Lineker a Twitterre posztolt egy képet egy gombos mobiltelefonról. „Ezt találtuk a stúdiódíszlet hátuljára ragasztva – írta a képhez. – Ami a szabotázst illeti, elég szórakoztató volt.”

A BBC szűkszavú közleményt adott ki az esettel kapcsolatban: „Elnézést kérünk minden nézőtől, aki úgy érzi, hogy sérelem érte a ma esti élő közvetítés során. Vizsgáljuk, hogyan történhetett meg az incidens.”

A csínyt egy Jarvo69 nevű youtuber vállalta magára. A férfi YouTube-csatornáján élőben közvetítette, ahogy felhívja a stúdióban elrejtett telefont, a Twitterre pedig arról posztolt videót, ahogy körbejárja az épülő stúdiódíszletet.

A Sun azt írja, nem a keddi volt Jarvo69, polgári nevén Daniel Jarvis első csínytevése. Tavaly májusban belógott a pályára a Liverpool–Real Madrid BL-döntő lefújása után, és több madridi játékossal is lepacsizott. Ezenkívül krikett- és rögbimeccsen is szökött már be a pályára.

A mérkőzést végül a Liverpool nyerte 1-0-ra Harvey Elliott 13. percben szerzett góljával, így ők jutottak az FA-kupa legjobb 32 csapata közé.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!