Tizenöt éven át mindennap szelfizte magát, négy és fél perc alatt lesz kiskamaszból felnőtt

2023. január 02. – 09:41

Másolás

Vágólapra másolva

Tizenhárom éves volt Jordan Wilson, amikor gondolt egy nagyot, és elkezdett magáról szelfiket csinálni. Méghozzá minden egyes nap. És mindennap szinte ugyanolyan pozícióban.

Ami egy nagyon komoly feladat, gyakorló és gyarló szülőként pontosan tudom. Tizenpár éve én is gondoltam arra, hogy a gyerekeimet mindennap lefotózzam ugyanolyan fejtartással, hogy aztán évekkel később egy néhányperces videót készítsek a felnövekvéstörténetükről. Önök szerint sikerült?

Persze, nyilván könnyű volt kitalálni a választ – ha sikerült volna, a világ most nem Jordan Wilson négy és fél perces videójától lenne hangos, hanem az enyémtől. De a világ az ő Youtube-csatornájára csavarodott rá, hiszen neki tényleg sikerült ezt megcsinálnia: 13 éves korától 28 éves koráig mindennap készített magáról egy szelfit, amit most összevágott egy videóba. Ebbe ni:

Nem először csinált egyébként ilyet. A projekt ötödik évének végén egy bő két és félperces összeállításban mutatta be, hogyan lett 13-ból 18 éves, majd öt évvel ezelőtt megcsinálta a 13-tól 23-ig videót is. Sok más aktivitása amúgy nincs is a Youtube-csatornáján, de ez is összehozott neki több mint negyvenezer feliratkozót, és a tizenöt éves metamorfózisát pár nap alatt 244 ezren látták a Youtube-on (az előzőt pedig 21 millióan az elmúlt öt évben).

A videót felfedező Rtl.hu azt írja, Wilson most befejezte a projektet, és a Facebook Watchon is látható videón valóban van erre utaló felirat. De hogy tényleg befejezte-e, az valószínűleg csak öt év múlva derül ki.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!