Andrew Tate be akart szólni Greta Thunbergnek, ízeset kisfarokenergiázott erre a klímaaktivista

2022. december 29. – 07:53

Másolás

Vágólapra másolva

Andrew Tate korábbi kickbox-bajnok, aztán valóságshow-szereplő, majd influenszer a Twitteren próbált meg keménykedni egy sort a világhírű a még mindig nagyon fiatal svéd klímaaktivistával, Greta Thunberggel. Mindenki megelégedésére a tinédzser egy mondattal semmisítette a nőgyűlöletéről is ismert megmondóembert.

Valahogy így:

Tate egy Thunbergnek címzett posztjában arról írt, 33 autója van, köztük Bugatti és Ferrari is, amiknek leírta a károsanyag-kibocsátásukat is, hozzátéve, ez csak a kezdet, és arra kérte a klímaaktivistát, hogy adja meg neki az emailcímét, hogy az összes autójának adatait, és károsanyag-kibocsátását elküldhesse neki.

Mire Thunberg annyit válaszolt:

„Igen, kérlek, világosíts fel. Írj nekem a smalldickenergy@getalife.com-ra.”

A small dick energy-t, azaz kisfarokenergiát, nem szó szerint kell érteni, általában azokra a férfiakra használják, akik úgy próbálnak nagyon menőnek tűnni, hogy igazából egyáltalán nem azok, ezért aztán nevetséges mértékben túlkompenzálnak. Szemben a big dick energy-vel, amit meg azokra a pasikra szoktak mondani, akiket valamilyen különleges, elemi magabiztosság leng körül, éppen ezért nem arrogánsak, és nem akarnak túlkompenzálni sem.

Tate egyébként valamit nagyon akar bizonyítani, például feltételezhetően azt, hogy nagy ívben szarik a klímaválságra, a fenti posztjára adott egyik válaszában például egy videót is közzétett, amiben Thunberg híres „Hogy merészelitek” beszédének részleteit vágta össze olyan felvételekkel, hogy: különböző luxusautókba száll be, különböző luxusautókkal száguldozik, különböző luxusautókból száll ki, magánrepülőzget, illetve luxusautókban és magánrepülőkben szivarozgat.

Hogy melyik hozzáállás mostanában a menőbb, talán az is bizonyítja, hogy míg Tate eredeti posztjára eddig nagyjából 172 ezer lájk érkezett, Thunberg válaszát már több mint kétmillióan lájkolták.

Persze az is könnyen lehet, hogy Andrew Tate valójában nem gondol semmit semmiről, egészen egyszerűen szeret az ehhez hasonló újságcikkek tárgya lenni. Ebben az esetben meg csak azt tudjuk mondani: ¯\_(ツ)_/¯

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!