Rogán-Gaál Cecília: Mindenkinek receptre írnám 35 felett a kisbabát

2022. december 13. – 15:09

Másolás

Vágólapra másolva

Rogán-Gaál Cecília baba-mama tornán vett részt a TV2 Mokka című reggeli műsorában, hét hónapos kisfiával, Fülöppel – írja az Nlc.hu.

Rogán-Gaál a műsorban elmondta:

„Mindenkinek receptre írnám 35 felett a kisbabát, mert nekem nagyon különleges élmény most babázni. Minden percét másképp élvezem ki, mint fiatalon. Annak is megvolt a szépsége, de azt hiszem, ez egy még különlegesebb helyzet most.”

Rogán-Gaálnak már született két fia – a most 14 éves Dániel és a 11 éves Áron – volt férjétől Rogán Antaltól, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztertől. 2020 nyarán házasodott össze Szendrei Dániellel, idén áprilisban született meg közös gyerekük, Fülöp.

A kisbabáról a baba-mama tornát tartó Barta Sylvi meg is jegyzi, hogy „ritkán látunk ennyire aranyos babát”, és a narrációban is többször elhangzik, hogy jó kedélyű, imádni való kisfiú, aki ráadásul alkalmazkodó típus.

Rogán-Gaál Cecília egyébként nemcsak az üzleti életben halmozza a sikereket, de politológus- és teniszedzői diplomát is szerzett, és úgy tűnik, szeret sportolás közben interjút adni, nyáron például futás közben nyilatkozott Palik Lászlónak.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter volt feleségének kimagasló üzleti sikereiről korábban a Direkt36 is közölt cikket. A Direkt36 kutatásai szerint az egykori feleség nem került messze azoktól a gigantikus állami költésektől sem, amelyek felett Rogán a kormány egyik legbefolyásosabb tagjaként rendelkezik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!