Reggel hirdették meg a Teslát, ami megfürdött a Dunában, délutánra el is kelt

2022. október 27. – 11:42

Másolás

Vágólapra másolva

8,4 millió forintért eladó az a Tesla, amelyik belegurult a Dunába a Tököl–Százhalombatta kompátkelőnél szeptember elején, vette észre a Totalcar. A lap szerint az enyhén vízkáros Model X jelenleg a legolcsóbb Tesla Magyarországon.

Frissítés 16:00

A Blikk szerint nem sokáig árválkodott eladósorban az ország egyik leghíresebb autója, délutánra már meg is vette valaki. Sőt, annyian jelentkeztek, hogy licit indult az autóért, a tulajdonos végül az eredeti árnál drágábban tudott megszabadulni a folyóvizek iránt mély érzelmeket tápláló gépjárművétől – azt, hogy pontosan mennyiért adta el, üzleti titokra hivatkozva nem árulta el.

Az új tulajdonos még nem furikázhat gondtalanul a Duna-parton, ahhoz ugyanis, hogy vezethesse, közel tízmilliót kell költenie a luxus elektromos autó javítására, az ugyanis hibás, a vízkár miatt zárlatos, alapos takarítást, fényezést kíván és a lökhárítói is hiányoznak. Ráadásul a kocsinak egyelőre törzskönyve sincs.

A nemrég felkerült hirdetésben egyébként nem is titkolták, hogy az autó vízkáros, mint ahogy azt sem, hogy az autó kissé sérült.

Kapcsolódó hír, hogy az Egyesült Államokban már büntetőeljárás keretében vizsgálják a Tesla önvezető rendszerének hiányosságait, pedig Elon Musk vezérigazgató már hat éve biztos volt abban, hogy az Autopilot képességei valószínűleg meghaladják egy emberi sofőr képességeit. Azért van még mit fejleszteni rajta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!