Megdobta sörrel egy Trump-szavazó a komikust, a reakcióját milliók látták

2022. október 11. – 08:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A cikk írásának pillanatában már több mint ötmilliószor indították el azt a videót, amin Ariel Elias a közönségével beszélget, egy néző megdobja egy sörösdobozzal, a komikus pedig felkapja a sört, és lehúzza.

Elias azt a kérdést teszi fel a videó elején, hogy van-e bárkinek valamilyen kérdése hozzá, mire egy női hang megkérdezi tőle, hogy Trumpra szavazott-e. A komikus először elvicceli, hogy minek kérdeznek ilyen tőle, a teremben lévő egyetlen zsidó embertől, mire a nő azt mondja, hogy lehet hallani a viccein, hogy Bidenre szavazott.

Elias erre azt mondja, hogy rajta meg abból lehet tudni, hogy Trumpra szavazott, hogy még mindig beszél, pedig már senki sem szeretné. A komikust megtapsolják, de pár pillanattal később egy sörösdoboz nem sokkal mellette húz el a színpadon. Elias felveszi, és lehúzza az egészet, a közönség pedig megtapsolja.

Elias azt mondta a Newsweeknek, hogy amint felvette a dobozt, érezte, hogy van még benne, és ösztönösen lehúzta, mert úgy érezte, hogy csak így tudja összeszedni magát,

és mert egy olyan pillanat volt, ahol nagyon kellett neki egy ital.

Az esetet itt lehet megnézni:

A hajigálóról kiderült, hogy a Trump-szavazó férje volt az, aki a dobás után sietősen távozott. A komikus szerint a klub fel fogja jelenteni az embert, de Elias azt mondta, hogy ő személy szerint nem szeretné, mert akkor vissza kell mennie Point Pleasant Beachre, arra pedig csak akkor hajlandó, ha fizetnek neki. Amúgy fizetni fognak, ugyanis ugyanez a klub már lekötötte áprilisra is.

Elias húzása nemcsak az újrázást hozta neki, hanem nagy valószínűséggel az országos hírnevet is, főleg miután egy csomó másik komikus megosztotta az esetről készült videót. Ugyanis hivatalosan megkeresték a Jimmy Kimmel Live! producerei, hogy egyeztessenek vele egy időpontot a műsorba.

(Deadline)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!