Az ember, aki korábban nem jelent meg, aztán váratlanul hatszor is előbukkant

2022. október 3. – 14:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Múlt hét pénteken jelent meg a Győr Plusz önkormányzati magazinjának legújabb száma, amiben meglehetősen sokat szerepel a város fideszes polgármestere, Dézsi Csaba András.

Természetesen az nem meglepő, hogy a város polgármestere szerepel az önkormányzati magazinban, de azt az Ugytudjuk.hu szúrta ki, hogy a múlt heti lapszámban ez rekordmennyiségben fordult elő. Egész pontosan az első hét lapból haton szerepelt a polgármester fotója. Emellett az idén megjelent 39 lapszámból ez volt a tizedik, amelynek ő volt a címlapján.

De hogyan is tűnik fel a lapban ennyiszer a polgármester? A legkülönfélébb helyzetekben láthatjuk: van, hogy a városban ingyenesen elérhető LED-izzót hirdeti, máskor a város fejlődésének alapköveként számontartott iparról beszélget, de bokrétaünnepen is szívesen vesz részt a város vízi élményparkjában, ezenkívül van olyan cikk, amiben szociális bérlakásokat promóz, és olyan is, amiben az orvosi ügyelet átalakításáról beszélget. Az biztos, ha ez csak az elmúlt egy hét eseménye, sok munkája lehet.

Legutóbb a politikus azzal került be a hírekbe, hogy egy hét alatt végleg elmérgesedett az amúgy is fagyos viszony közte és az akkumulátorgyár, illetve most már az ipari park bővítése ellen tiltakozó szentiváni civilek között. A polgármester provokátornak nevezte azt a helyi lakost, aki számonkérte a városvezetőn a „nyilvános pocskondiázást”, és megkérdezte tőle, miért nem ment el inkább a lakossági fórumra.

Tehát míg a helyi lapban mindenhol találkozhatnak a város lakói fényképével, a fórumon csak azért se akart előbukkanni. Távolmaradását a városháza előtti demonstráción azzal magyarázta, hogy „nem járok MSZP–DK-pártgyűlésekre.”

Szerencsére ilyenek a helyi magazinban nincsenek, így a polgármestert ott bárki megtalálhatja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!