José Mourinho felbukkant egy rapvideóban

2022. szeptember 23. – 07:25

Másolás

Vágólapra másolva

Három év után hozott ki új saját zenét Stormzy, az egyik legnépszerűbb brit rapper. A Mel Made Me Do It videóklipjében ráadásul két váratlan figura is felbukkan: a jelenleg az AS Romát irányító José Mourinho, illetve Usain Bolt nyolcszoros olimpiai aranyérmes futó.

Az inkább kisfilmnek, mint zenés videónak beillő, közel 11 perces klip felénél bukkan fel Mourinho. Ráadásul nemcsak felbukkan, hanem a zenében szerepel tőle egy régi interjúrészlet is, amikor azt nyilatkozta, hogy inkább nem mond semmit, mert ha megszólal, akkor bajba kerül. Ahogy megszólal a hangminta, a képernyőn Stormzy és a haverjai között áll már maga Mourinho is, aki szájára tett ujjal jelzi, hogy inkább mindenki maradjon csendben.

Stormzy egyébként közismerten nagy szurkolója a Manchester Unitednek (annak ellenére, hogy a dél-londoni Croydonban nőtt fel, ahol a Crystal Palace csapata is található), Mourinho pedig 2016 és 2018 között volt a klub vezetőedzője, bár ez idő alatt sem bajnokságot, sem BL-t nem tudott nyerni a csapattal. Ha valakinek nincs kedve tekergetni, itt van az említett részlet a klipből:

Mourinho tavaly lett a Roma edzője, de az első szezonjában mindössze a hatodik helyet tudták megcsípni az ősi rivális Lazio mögött. Az idei szezon sem indult erősebben, jelenleg a Roma hét meccs után a hatodik helyen áll.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!