Ted Lasso benne lesz a FIFA 23-ban

2022. szeptember 21. – 23:23

Másolás

Vágólapra másolva

Az Apple sikersorozatából ismert fiktív angol futballklub, az AFC Richmond és a futballhoz legkevésbé sem értő amerikai edzőjük, Ted Lasso is benne lesz a FIFA videójáték-sorozat legújabb részében. A FIFA 23 szeptember 30-án fog megjelenni.

A klub alapból a „Rest of the World” csapatok közé került, de a karriermódba is áthelyezhetők lesznek, és a meccseiken a Jason Sudeikis által megformált Ted Lasso is felbukkan a pálya szélén. A csapatot pedig a sorozatból jól ismert játékosok: többek között Jamie Tartt, Roy Kent, Sam Obisanya és Dani Rojas alkotja. Az „Agarak” stadionja, a Nelson Road szintén bekerült a játékba.

A sorozat első évadában az AFC Richmond az angol első osztályban szerepel, de évek óta nem tud semmi kiemelkedő eredményt elérni. A klub többségi tulajdonát válás után megszerezte egy Rebecca nevű nő (Hannah Waddingham), akinek semmi más célja nincs a csapattal, mint teljesen tönkretenni, hogy így álljon bosszút az őt elhagyó milliomos férjén. A bosszú első lépése, hogy vezetőedzőnek szerződteti Ted Lassót, egy amatőrligás amerikaifoci-edzőt, akinek fogalma sincs az európai fociról. A sorozatról itt írtunk kritikát.

(ESPN)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!