Pokémon-rajongókra alapozott repülőjáratok indulnak jövő héttől a Távol-Keleten

2022. szeptember 6. – 05:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A szingapúri Scoot fapados légitársaság olyat talált ki, amiről valószínűleg a legvérmesebb Pokémon-rajongók se álmodtak: tematikus Pokémon-repülőgépeket üzemeltet októbertől Szingapúr, Tokió és Szöul között bizonyos járatokon. A Daily Mail cikke szerint a Pikachu jeteket „Pokémon ételekkel, dekorációval és kényelmi szolgáltatásokkal” szerelik fel, a színes repülőgépet kívül és belül is Pokémon figurák borítják.

Fotó: Changi Airport
Fotó: Changi Airport

A légitársaság ígérete szerint az utasok kuriózumnak számító fedélzeti ételeket és exkluzív Pokémon finomságokat élvezhetnek majd. Az utasok számára eredeti árucikkeket is kínálnak, többek között sapkát, párnát és nyakláncot.

Az első járat szeptember 9-én száll fel és egész októberben foglalható. Túl gyakran azért nem fog közlekedni: mint a légitársaság honlapjáról kiderül, a szeptember 9-i Szingapúr-Tokió oda-vissza út után legközelebb szeptember 22-én száll fel egy Szingapúr-Szöul útra (szintén oda-vissza), aztán október 6-án szintén a Szingapúr-Szöul-Szingapúr utat, majd október 19-én a Szingapúr-Tokió-Szingapúr utat lehet vele megtenni, további járatokra egyelőre nem is lehet jegyet váltani.

Az első napi Szingapúr-Tokió járatra 200 amerikai dollárba kerül az olcsóbb, „Economy” besorolású jegy, míg a „ScottPlus” jegyért 458 amerikai dollárt kell fizetni.

A szingapúri Changi repülőtér Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében pro tippet is kínál a leendő utasoknak, ezt: Nézz ki a repülőgép ablakán, amikor beszállsz, hogy meglásd a szárnyak oldalán megbújó Pokémonokat!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!