A II. kerület is bevásárolt a távközlési piacon

2022. augusztus 24. – 12:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megvett egy kihasználatlan Margit körúti telefonfülkét a II. kerület, aminek a helyére fát ültetnek, erről posztolt a Facebookon a városrész polgármestere „Úgy tűnik, szezonja van a távközlési szerződések megkötésének, az önkormányzat is bevásárolt a Magyar Telekomnál” – írta viccesen Őrsi Gergely, valószínűleg ezzel utalt a hét egyik legfontosabb hazai gazdasági hírére, amely szerint az állam bevásárolja magát a Vodafone Magyarországba.

Igaz, a II. kerületnek nem kellett olyan mélyen a zsebébe nyúlnia az üzlethez, mint amennyire a magyar államnak kell majd, a kerület 50 800 forintért hozzájutott a fülkéhez.

„Bár ez nem vezet komolyabb változásokhoz a hazai távközlési piacon, számunkra mégis fontos, hogy elvihettük a körútról azt a fülkét, amit gyakorlatilag nem használt senki, viszont mi új célt adhatunk neki, és hasznosíthatjuk a területet, amit eddig foglalt” – írta a polgármester, hozzátéve, hogy a Margit körút zöldítése miatt van szükség a fülke helyére.

A fülkéből Örkény-könyvszekrényt akarnak kialakítani, és várják a környék lakóinak véleményét arról, hogy hol látnák szívesen az új szerzeményt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!