Tóth Gabi: Lehet, hogy jövő hétre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt

2022. augusztus 19. – 09:31

frissítve

Tóth Gabi: Lehet, hogy jövő hétre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt
Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-énFotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Hétmilliós Rolexet láttak Tóth Gabin, írtuk csütörtökön, amikor már Kajdi Csaba modellügynökség-tulajdonos-influenszer és Fluor is reagált a Lakatos Zsolt óraszakértő által beazonosított óra hírére.

Tóth Gabit is szerettük volna megszólaltatni, de nem válaszolt a megkeresésünkre, ám a 168.hu az Instagram-sztorijaiban ráakadt a reakcióira. Az első Instagram-sztori eredetileg a férjéé, ezt osztotta tovább: a képen egy nyilvánvalóan kamu Rolex látható (Mickey egeres órára ragasztott Rolex-felirattal), mellette pedig a következő szöveg:

„Orra eladdo! Eredetti sájci orra mer mán nem köll – Tizenhétteze ejuró”.

Aztán megosztott még egy Instagram-sztorit, ebben már a saját szavai vannak, így:

„Na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudtak hergelni.. jövő héttől nyugi lesz talán. Juhhu! ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt”, írta sírva röhögős fej kíséretében az utolsó mondatot.

Tóth Gabi az utóbbi hónapokban rendszeres fordul meg NER-közeli eseményeken, erről bővebben itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!