Itt egy ember, aki majonézzel issza a kávéját

2022. július 21. – 12:25

Másolás

Vágólapra másolva

Ismét előkerült az interneten a Kentucky Egyetem amerikaifutball-csapatának irányítója, Will Levis, aki arról híres leginkább, hogy majonézzel issza a kávéját. Igen, majonézzel.

Levis őrülete ősszel derült ki, amikor egy TikTok-videóban bemutatta, hogyan is fogyasztja a kávéját: fogja az európai szemmel nézve amúgy is nehezen értelmezhető bögrényi híg kávét, majd műanyag flakonból belenyom egy elég rendes adag majonézt, elkeveri, és boldogan elkezdi szürcsölgetni.

Az ESPN egyik műsora, az Out of Pocket akkor gyorsan fel is kerete Levist, hogy tisztázzák, beleivott-e, vagy csak a szájához emelte a bögrét, és csak úgy csinált mintha ivott volna. Úgyhogy élő adásban megismételte az egészet a műsorvezető Alyssa Langgel, aki maga is kipróbálta a furcsa italt. Lang láthatóan nagyon nehezen tudta leküzdeni majd lenttartani a majonézes kávét.

Levis elmondta egyébként, hogy nem mindig így issza a kávét, de amikor így tesz, leginkább az vezérli, hogy nagyon-nagyon szereti a majonézt. Az egész őrület amúgy úgy jött, hogy Levis egyszer együtt reggelizett a barátnőjével egy helyen, és amíg a kávéjukat szürcsölgették, viccből felvetette, hogy tejszín helyett majonézt is nyomhatna bele, és aztán meg is tette.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!