Steven Spielberg elkészítette élete első videóklipjét

2022. július 18. – 21:35

Másolás

Vágólapra másolva

Temérdek mennyiségű filmet rendezett már Steven Spielberg, akinek a neve már évtizedek óta egyet jelent általában a rendezői szakmával, viszont videóklipet még nem. Eddig.

Napokkal ezelőtt jelent meg a neten Marcus Mumford Cannibal című számának klipje, és Mumford csak hétfőn mondta el a világnak, hogy a rendező nem más volt, mint a Schindler listája, Az elveszett frigyláda fosztogatói és a Kapj el, ha tudsz! készítője.

Mumford nem véletlenül emlékeztet egy korábbi zenekarra, ő volt a frontembere a Mumford & Sons kiabálós-bendzsós folk-rock együttesnek, és nem olyan rég jelentette be, hogy szólókarrierbe kezd.

Mumford a forgatásról is rakott ki képeket a Twitterre, azon látszik, hogy Spielberg a klipet – amiben az énekes egy üres tornaterem színpadán énekel és gitározik – egy forgószékről rendezte, egy telefonra rögzítette, az asszisztense pedig nem más volt, mint a felesége, Kate Capshaw.

Spielberg egyébként nemrég fejezte be a The Fabelmans című filmjének forgatását, ami a saját gyerekkorán alapul. A film november 11-én érkezik az amerikai mozikba.

A Cannibal klipje:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!