Chris Pratt alig várja, hogy megmutassa, milyen hangot talált Super Mariónak

2022. június 24. – 15:08

frissítve

Chris Pratt alig várja, hogy megmutassa, milyen hangot talált Super Mariónak
Pratt az új Thor-film premierjén – Fotó: David Swanson / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Chris Pratt (Jurassic World-trilógia) lesz a szinkronhangja a 2023-ban érkező Super Mario Bros. videójátékból készült animációs filmben a meglehetősen olaszos főszereplőnek.

Ami már tavaly szeptemberben, a hír bejelentésekor is elég sok homlokráncolással járt: Mariónak jellegzetes, mondhatni sztereotipikusan olasz–amerikai akcentusa van, amit ráadásul már jó pár éve lehet hallani a játékokban és az azokhoz kapcsolódó, mindenféle mozgóképes tartalomban. A Minnesota államban született Prattnek határozottan nincsen olyan hangja.

Pratt most éppen a The Terminal List című, Amazonra érkező sorozatát sajtózza, ami azt jelenti, hogy ilyenkor megkérdeznek tőle más dolgokat is, most például azt, hogy mit szól ahhoz, hogy sokak szerint nem illik a hangja az olasz vízvezeték-szerelőhöz.

Pratt azt mondta egy interjúban, hogy Mario hangját „frissítették”, akármit is jelentsen ez. A színész szerint nagyon szorosan dolgozott együtt a rendezőkkel, kipróbáltak pár új dolgot, és valami olyanban sikerült megegyezniük, amire nagyon büszke, és alig várja, hogy az emberek lássák és hallják.

„Ez nem egy élőszereplős film. Nem fogok szerelőruhában rohangálni. Ez egy animált karakter hangja, amit felfrissítettünk, és nem fog hasonlítani semmire, amit eddig Mario világában hallani lehetett” – mondta Pratt, aki egyébként egy készülő Garfield-filmben a főszereplő macska hangja lesz.

(Variety)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!