Két autós az éjszaka közepén szétdriftelte a bátaszéki focipályát

2022. június 21. – 13:39

Másolás

Vágólapra másolva

Két driftelő autós valósággal felszántotta a bátaszéki sportpályát június 11-én éjszaka, amivel közel félmillió forintos kárt okoztak – írja a police.hu.

A Bátaszéki Labdarúgó Szakosztály vezetője tett bejelentést az esetről, ami után a nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, visszanézték a sporttelephez közeli térfigyelő kamera felvételeit, és még aznap kopogtattak az egyik feltételezett elkövető lakcímén. Egy 21 éves bátaszéki férfit előállítottak a Szekszárdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki rongálás megalapozott gyanúja miatt.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A férfi beismerte, hogy valóban ő autózott a focipályán, de azt állította, hogy a salakos pályát nem ő rongálta meg, hanem valaki más, akiről nem tud semmit. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom