Szexorgiát tartott egy brit ejtőernyős egység, büntetésből kimaradnak egy NATO-hadgyakorlatból

2022. június 18. – 14:12

Szexorgiát tartott egy brit ejtőernyős egység, büntetésből kimaradnak egy NATO-hadgyakorlatból
Az essexi Colchesterben lévő Merville laktanya Boris Johnson látogatásakor, 2021-ben – Fotó: Dan Kitwood / Pool / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Szexorgiát tartott a laktanyában egy brit ejtőernyős egység, amelynek a tagjai emiatt nem vehetnek részt egy tervezett balkáni NATO-hadgyakorlaton – írta a Times.

Az érintett egység tagjai emellett egy időre elesnek fizetésük feletti juttatásaiktól. A nyilvánosságra került videófelvétel alapján egy nőt csempésztek a laktanyába, akivel nyolc férfi közösült – konszenzuális alapon, így erőszak, bűncselekmény gyanúja ezzel kapcsolatban nem merült fel. Az aktusokat az egység több tucatnyi tagja nézte végig. Nyolc érintettet vizsgálat alá vontak, amely többek között azzal kapcsolatos, hogyan került be a nő a laktanyába.

A gyanú szerint öt hónap alatt 31 alkalommal rendeztek hasonló partikat, a felvételek szerint az essexi Cochesterben lévő Merville laktanya több helyszínén is.

A tábornoknak és parancsnokoknak küldött levelében Patrick Sanders vezérkari főnök hangsúlyozta, hogy bűncselekmény ugyan nem történt, az egység azonban a hadsereg által képviselt értékrenddel ellentétes módon viselkedett. Ezért döntött úgy, hogy az egység nem vehet részt a balkáni hadgyakorlaton, mert kockára tennék a brit hadsereg tekintélyét.

(via 444.hu)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!