Biden megállt a bringájával, majd eldőlt, mint a koca télen

2022. június 18. – 17:30

Másolás

Vágólapra másolva

Joe Biden és felesége 45. házassági évfordulójukat ünneplik a hétvégén Delaware államban fekvő Rehoboth Beach-i otthonukban. Az amerikai elnök szombat reggel nyeregbe pattant egy magányos tekerésre – ami a felvételek szerint azért jópár ügynök társaságát jelentette -, majd miután a sajtónak odakiáltotta integetve, hogy jó reggelt, a rajongók kis csoportjához kanyarodott egy szóra. Ekkor történt ez:

Aztán Biden felpattant, majd pár perc beszélgetés után közölte, hogy ő így száll le csak beakadt a lába, és tovább is indult.

És akkor most pluszban egy kicsi macskakontent: A tengerparti otthonukban amúgy ott van Willlow cicájuk is, aki gyakran tölti a hétvégéket a az elnöki párral, legyenek Rehobothban, Wilmingtonban vagy akár Camp Davidben. Willow a first lady szülővárosáról, a pennsylvaniai Willow Grove-ról kapta nevét, és ilyen menő módon utazik:

Fotó: Mandel Ngan / AFP
Fotó: Mandel Ngan / AFP

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom