Tom Hanks rajongókkal ordibált, miután miattuk megbotlott felesége

2022. június 16. – 22:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson szerdán egy New York-i étteremből léptek ki, amikor rajongók vették őket körbe.

A pár az autójához próbált meg eljutni egy biztonsági őr által nyitott csapáson, de ez nehézkesen ment a szelfikérő rajongók és paparazzik miatt. Miután Wilson az egyikük miatt meg is botlott, Hanks kiabálni kezdett velük, nem feltétlenül szalonképesen szólt oda, hogy lépjenek hátrébb. Ezek után ketten szabadkoznak is, egyikük azt mondta, hogy hátulról őt is nyomták előre.

Hanks egyébként legújabb filmjét promótálja, az Elvis című alkotásban Presley menedzserét, Tom Parker ezredest alakítja.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom