Elég bizarrul néz ki Ryan Gosling a Barbie-film Ken babájaként

2022. június 15. – 18:40

Másolás

Vágólapra másolva

Egész egyszerűen még most sem akarom elhinni, de 2023-ban tényleg érkezik a mozikba az élőszereplős Barbie-film, ráadásul nem is akármilyen stábbal: Margot Robbie lesz Barbie és Ryan Gosling lesz Ken, vagyis a mostani színészgeneráció két szépségideálja alakítja a játékbabákat. Margot Robbie-ról már érkezett egy fotó a plasztikus Barbie szerepében talpig pinkben, de Ryan Goslingról csak most jelent meg az első fotó mint Ken baba. És rohadtul nincs benne semmi köszönet:

Először is kezdjük ott, hogy kicsit soknak látom a borostát Goslingon ahhoz képest, hogy Ken baba akar lenni. A kiszőkített séróra meg egész egyszerűen semmi magyarázatot nem találok, és nagyon félek, hogy ma este ezzel fogok álmodni.

Hogy a Barbie-film mi lesz, mit akarnak vele, és miért van erre szükség, egyelőre még én is csak találgatom, de az biztos, hogy az a Greta Gerwig rendezi, akinek a 2017-es Lady Bird című filmjét öt Oscar-díjra is jelölték annak idején. Gosling és Robbie mellett egyébként még feltűnik Will Ferrell, Michael Cera és Simu Liu is, szóval tényleg elképzelésem sincs, mi lesz ebből az egészből.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom