Elég bizarrul néz ki Ryan Gosling a Barbie-film Ken babájaként

2022. június 15. – 18:40

Másolás

Vágólapra másolva

Egész egyszerűen még most sem akarom elhinni, de 2023-ban tényleg érkezik a mozikba az élőszereplős Barbie-film, ráadásul nem is akármilyen stábbal: Margot Robbie lesz Barbie és Ryan Gosling lesz Ken, vagyis a mostani színészgeneráció két szépségideálja alakítja a játékbabákat. Margot Robbie-ról már érkezett egy fotó a plasztikus Barbie szerepében talpig pinkben, de Ryan Goslingról csak most jelent meg az első fotó mint Ken baba. És rohadtul nincs benne semmi köszönet:

Először is kezdjük ott, hogy kicsit soknak látom a borostát Goslingon ahhoz képest, hogy Ken baba akar lenni. A kiszőkített séróra meg egész egyszerűen semmi magyarázatot nem találok, és nagyon félek, hogy ma este ezzel fogok álmodni.

Hogy a Barbie-film mi lesz, mit akarnak vele, és miért van erre szükség, egyelőre még én is csak találgatom, de az biztos, hogy az a Greta Gerwig rendezi, akinek a 2017-es Lady Bird című filmjét öt Oscar-díjra is jelölték annak idején. Gosling és Robbie mellett egyébként még feltűnik Will Ferrell, Michael Cera és Simu Liu is, szóval tényleg elképzelésem sincs, mi lesz ebből az egészből.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!