Lasszóval fogtak be egy elszabadult barmot az oklahomai autópályán

2022. június 12. – 14:58

Másolás

Vágólapra másolva

Furcsa üldözéses jelenetre figyelhettek fel hétvégén az oklahomai autópálya egyik szakaszán az éppen arra cirkáló autósok: egy elszabadult marhát üldöztek az aszfalton egy golfautószerű kiskocsival és egy kisteherautóval. Az utóbbinak majdnem sikerült is a kerítéshez szorítani szerencsétlen állatot, de az végül onnan is kitört. Ekkor megérkezett a sztrádára két tőrölmetszett amerikai cowboy lóháton, és szakavatott mozdulatokkal meglasszózták a barmot, ami néhány perc múlva már megbéklyózva hevert az úttesten, ahogy a lenti videóban is látható:

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom