Johnny Depp ügyvédje a tiltakozásaival akkora sztár lett, hogy valaki felvarrta őt a saját lábára

2022. június 1. – 11:34

Másolás

Vágólapra másolva

A Johnny Depp–Amber Heard-per legnagyobb sztárja már biztosan Depp ügyvédje, Camille Vasquez: letarolta a közösségi médiát azzal, hogy a perben az ellenérdekelt ügyvédnő különböző kérdéseinél rendre felszólalt, hogy „tiltakozom, bírónő”, szóbeszédnek, megalapozatlannak vagy elfogult kérdésfeltevésnek minősítve azokat.

Vasquez a per alatt a Depp pártján állók szemében szupersztárrá vált, rajongói oldala van az Instagramon, ujjongva, dudálva fogadják a bíróság kijáratánál.

Most pedig már tetoválásként is megmarad az örökkévalóságnak: arcát egy 27 éves tiktoker varrta a saját lábszárára, „tiltakozom” felirattal.

Jazzmyn Wollfe mindezt úgy magyarázta, „leesett az álla” attól, ahogy Vasquez az ügyet vitte, „lenyűgözte” az ügyvéd magabiztossága, hogy „megpróbál igazságot szolgáltatni egy igazságtalan helyzetben” Deppnek. „Meg akartam örökíteni, hogy mit éreztem abban a pillanatban, amikor őt néztem.”

A handpoke-módszerrel (kézzel) felvarrt tetoválással egy óra alatt elkészült, és szerinte ez az erő szimbóluma lett. (Insider)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!