Feloldva hagyták a telefont, 31 burgert rendelt a kétéves texasi fiú

2022. május 21. – 18:46

Másolás

Vágólapra másolva

Lezáratlanul hagyta a mobiltelefonját egy texasi nő, amin 31 sajtburgert rendelt a kétéves fia.

A CNN azt írja, a kisfiú szokott játszani a telefon kamerájával is, szereti nézegetni magát az előlapi kamera képén. Egy alkalommal, amikor Kelsey Golden odaadta a telefont Barrettnek, akkor a kétéves kisfiú elkezdte nyomkodni a képernyőt, aminek az lett az eredménye, hogy valamivel később megállt egy autó a házuk előtt, kiszállt belőle egy futár, aki elővett egy óriási zacskót, amiben 31 sajtburger volt.

A nő először azt hitte, hogy a futár rossz háznál jár, de aztán megnézte a telefonját, és látta, hogy valóban volt egy rendelésük 31 burgerről. Mivel a családjukban senki nem szereti a sajtburgert, ezért a Facebookon kirakott egy posztot arról, hogy ingyen el lehet vinni tőlük az ételt.

Később a helyi McDonald's munkatársai meghívták őket az étterembe, ahol a kisfiú játszhatott a cég kabalafiguráival, és készült pár közös fotó is.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom