Kijött az Akciócsoport 2, amiben a Harcosok klubjaként mutatják be Orbán új kormányát

2022. május 17. – 09:20

Másolás

Vágólapra másolva

Emlékeznek még arra a videóra, amiben a szuperhősfilmekre hajazó effektekkel mutatták be a koronavírus legyőzésére felesküdött Akciócsoport tagjait, élükön Orbán Viktorral? Hogyan is lehetne elfelejteni azt az 55 másodpercet, ami az egész járvány egyik legerősebb momentuma volt – legalábbis ami a kormányzati kommunikációt illeti.

Kedden Orbán Facebookján kijött a második évad, az Akciócsoport újratöltve, az Akciócsoport visszatér, azaz a Harcosok klubja. Ebben az új kormány tagjait veszik sorra. Szerencsére a heroikus zene és az effektek maradtak, viszont kicsit hiányoljuk, hogy már nem írják ki, melyik miniszternek mi a feladata. A végén a felirat is ütős:

Együtt erő vagyunk!

Számomra kicsit csalódás Orbán szereplése, mintha nem sok kedve lett volna az egészhez. Hiányolom az elszántságot és a küzdeni akarást a tekintetéből. Lázár János lazasága és Csák János jókedvű mosolya viszont nagyot dob a produkción. Külön felhívnám a figyelmet Szijjártó Péterre és Varga Juditra, akik annyira dolgoznak, hogy még arra a pár másodpercre sem teszik le a telefont, amíg elhaladnak a kamera előtt. Legalább láthatja mindenki, hogy jó kezekben van az ország, Orbán harcosai nem lazsálnak!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!