Egy euróért kibérelhető Airbnb-n a Moulin Rouge ikonikus piros szélmalma

2022. május 12. – 15:23

Másolás

Vágólapra másolva

A párizsi Moulin Rouge talán legismertebb része a piros szélmalom, amit 1889-ben építettek, de egészen eddig nem látogathatta senki. Most az Airbnb jelentette be, hogy története során először nemcsak látogatható lesz a szélmalom belseje, de egy estére még ki is lehet bérelni a benne kialakított, gusztustalanul giccses szobácskát.

Aki a szélmalomban száll meg, exkluzív betekintést is nyer a kabaré kulisszái mögé, tradicionális háromfogásos francia ebédet is kap, és mindössze egyetlen egy eurót kell ezért fizetni egy éjszakára. A házigazda ráadásul a kabaré vezető táncosa, Claudine Van Den Bergh, ő nyitja majd az ajtót a vendégeknek.

Az egyedüli bökkenő, hogy csak június 13-ra, 20-ra és 27-re lehet éjszakát foglalni. A foglalás május 17-én kezdődik.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass