Feltépte a vészkijáratot és kisétált a guruló repülőgép szárnyára egy chicagói utas

2022. május 06. – 13:50

Másolás

Vágólapra másolva

Megdöntötte a landolás utáni utasszállítóból való kiszállás rekordját egy chicagói férfi. Sajnos ilyen versenykategória nincs, így az érthetetlen akcióval az utas nem a Guinness-gyűjteménybe, hanem őrizetbe került – derült ki az Insider cikkéből.

A repülő a kaliforniai San Diegóból érkezett a chicagói repülőtérre csütörtök reggel. A gép már legurult a kifutóról, és az épülethez közeledett, amikor egy férfi fogta magát, felrántotta a vészkijárat ajtaját, és kisétált a guruló gép szárnyára.

A rendőrség beszámolója szerint az utas ezután lemászott a szárnyról a földre, ahol őrizetbe vették, és garázdaság címén indítottak ellene eljárást.

Lejönni egy utasszállító szárnyáról azért nem annyira egyszerű mutatvány, az nem derült ki, hogy a többméteres magasságot hogyan hidalta át az 57 éves férfi. Felvételek erről nem kerültek nyilvánosságra, csupán a felnyitott vészkijáratról jelentek meg képek. Azt sem tudni, mi okból választotta az utas a kiszállásnak ezt a módját.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass