Bomba jó dallal jelentkezett A$AP Rocky

2022. május 05. – 19:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Jó rég volt már, hogy A$AP Rocky kiadott volna egy új albumot vagy mixtape-et. Konkrétan a 2018-as erősen kísérleti jellegű Testing óta csak dalokat jelentetett meg, de abból is utoljára két éve, amikor kihozta a Babushka Boy klipjét. Nála még talán még jobban el van tűnve párja, a hírek szerint hamarosan szülni készülő Rihanna, aki hosszú évek óta nem csinált zenét, és nem is igazán mutatkozott sehol pár apró kivételtől eltekintve. A New York-i rapper most kihozott egy vadiúj számot D.M.B. címmel, amelyhez ő forgatta a klipet is, és szerepel benne Rihanna is.

A videó egy klasszikus New York-i szerelmi történetet mesél el a celebpár szereplésével (a felvételek még Rihanna terhessége előtt készültek), amíg a dal simán megidézi A$AP Rocky korai fázisát. Arról egyelőre semmi hír, hogy Rocky készül-e egy új nagylemezre.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass