John Lennon és Paul McCartney együtt énekelt egy virtuális duettet

2022. május 01. – 11:44

John Lennon és Paul McCartney együtt énekelt egy virtuális duettet
A The Beatles 1964-ben. Fotó: AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A liverpooli The Beatles nevű együttes két egykori sztárja között nem volt mindig felhőtlen a viszony, Paul McCartney most az Egyesült Államokban tisztelgett társa előtt.

Mint a TMZ magazin cikke felidézi, a napokon belül 80 éves, de még mindig aktív Paul McCartney és az 1980-ban meggyilkolt John Lennon kapcsolata hullámzó volt, de a héten Paul McCartney látványos gesztussal tette világossá, hogy szeretettel és tisztelettel gondol zenekari társára.

A The Beatles egykori frontembere a Washington állambeli Spokaneben lépett fel, és a show vége felé, a ráadás közben zenekara elkezdte játszani az „I've Got a Feeling” című dalát, amely a The Beatles a1970-es Let It Be című albumán szerepelt.

Amint John Lennon arca megjelent a képernyőn, a közönség hatalmas ovációval fogadta, Paul McCartney pedig remekül összedolgozott a géphanggal.

Korábban a borúsabb Lennon és az életvidámabb McCartney között voltak összetűzések, nagyon sok dalt jegyeztek együtt, de nagyon leegyszerűsítve a kritikusok inkább Lennont tekintették a jobb szövegírónak és McCartney-t a tehetségesebb zeneszerzőnek.

Mielőtt John Lennon egykori videója a mostani koncerten elhalványult, úgy tűnt, hogy Paul McCartney még a képernyő felé fordult, hogy egy biccentéssel köszönetet mondjon.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!