A magyar labdarúgás páratlan pillanatai sorozatból: A Gól

2022. április 26. – 15:07

Másolás

Vágólapra másolva

Emlékezetes volt a magyar másodosztály hétfői esti úgymond rangadójának első gólja. A bajnokság 2. és 4. helyén álló Kecskemét és Szeged játszott egymással, vagyis mivel az élvonalban 12 csapat szerepel, az aktuálisan 14. és 16. legjobb magyar csapatról van szó.

Néhány hete még a Szeged is esélyes volt az NB I.-be feljutásra, aztán az edzőjüket átengedték a vetélytárs Diósgyőrnek, így 59 pontjukkal most már csak, ahogy mondani szokás, „tisztes távolból” követik a dobogós hármast (élen a szinte már bajnok Vasas 77 ponttal, aztán 65-65 ponttal a Kecskemét és Diósgyőr), de azért a dél-alföldi (szinte) szomszédvárak csatája izgalmas meccsnek ígérkezett. Mármint magyar viszonylatban, mármint másodosztályú szinten.

Végül nem lett az, a hazai KTE simán nyert 4-0-ra, a szegediek ráadásul a 67. perctől emberhátrányban játszottak, igaz, ezzel nem takarózhatnak, mert már akkorra kialakult a végeredmény.

A meccs legemlékezetesebb pillanatát alighanem az első gól jelentette, a 22. percben a védő Hadaró Valentin szezonbeli első gólját szerezte. De még milyen gólt! (A teljes 49 másodperces videó valójában a Benny Hill-főcímzenével lenne igazán szórakoztató, de így is értékelhető sportteljesítmények sokasága bukkan elő, ha rákattint.)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!