Soha ne szívózz egy bokszbajnokkal, mert úgy jársz, mint az a részeg utas, aki vizespalackkal dobta meg Mike Tysont

2022. április 21. – 22:52

Másolás

Vágólapra másolva

A volt nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Mike Tyson szerda este San Franciscóból Floridába szeretett volna repülni, ám egy erősen ittas állapotú, provokatívan viselkedő utas megakadályozta ebben. A szemtanúk elmondása szerint, amikor Tyson felszállt a JetBlue járatára, és elfoglalta a helyét az első osztályon, beleegyezett, hogy a mögötte ülő, George névre hallgató utas szelfizzen vele.

A „túlságosan izgatott” férfi azonban nem elégedett meg egy közös fotóval, és még a felszállás előtt tovább zaklatta Tysont, a fülébe duruzsolt és hasonlók. A cérna akkor szakadt el Tysonnál, amikor George egy vizespalackkal dobta meg. Tyson ekkor hátrafordult, és ököllel négyszer-ötször fejbe verte a fickót, akinek ettől felszakadt a homlokán a bőr. Az incidensről a TMZ Sports közölt videót.

Tyson másodpercekkel később lesétált a repülőgépről. Követte őt a megvert utas is, aki orvosi ellátást kapott, majd a rendőrséghez fordult. A San Franciscó-i rendőrség egyelőre nem kommentálta az ügyet. Jo Mignano, Tyson képviselője a Washington Postnak megerősítette, hogy a szóban forgó utas egy palackkal megdobta a volt bokszvilágbajnokot.

Az amerikai szövetségi törvények tiltják, hogy a repülőgépek utasai más utasokat vagy a személyzet tagjait bántalmazzák. A Szövetségi Légügyi Hivatal szerint az utasok polgári jogi szankciókkal sújthatók minden olyan magatartásért, amely „veszélyeztetheti a járat biztonságát azáltal, hogy megzavarja vagy eltéríti a légiutas-kísérő személyzetet a biztonsági feladataiktól”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!