Megkérdezték a több mint 30 éve létező és koncertező Hétköznapi Csalódásokat, hogy szerepelnének-e az X-Faktorban

2022. április 19. – 14:15

Másolás

Vágólapra másolva

Gondolom, az X-Faktort, az RTL Klub zenei tehetségkutató műsorát mindenki ismeri. A 2010 óta futó, brit licencre épülő show lényege, hogy új, fiatal, feltörekvő, tehát jellemzően még ismeretlen énekeseket, zenekarokat fedezzenek fel és futtassanak fel.

A készülő 11. évad castingjába viszont egy kis hiba csúszott, ugyanis a csatornától a cirka 30 éve létező és koncertező Hétköznapi Csalódásokat is megkeresték, hogy nincs-e kedvük szerepelni a műsorban. Erről a zenekar koncertszervezője posztolt a Hétköznapi Csalódások Facebook-oldalára, elmondása szerint így nézett ki a megkeresés:

„Közöltem, hogy ez egy 30+ -os banda.
– Az nem baj.
Mondom, de jelenleg is aktív, folyamatosan koncertezik, sok-sok lemezt kiadtak már...
– Igen? És merre szoktatok járni? Mindenfelé, országosan?”

A poszt szerint ezen a ponton lett vége a beszélgetésnek, de a koncertszervező azért eltette a castingos számát, hátha mégis kedvet kap a zenekar az X-Faktorhoz. A kommentelők mindenesetre támogatnák a Hétköznapi Csalódások x-faktoros indulását.

Verebély Marcell, az X-Faktor senior kreatív producere kérdésünkre elmondta, hogy nem akarták megbántani az együttest. „Úgy tűnik a castingos munkatársunk nem ismeri eléggé a magyar punkzenei színteret, viszont azoknak a jelentkezését várjuk, akik szívesen mutatkoznának be az X-Faktorban.”

A pécsi punkegyüttesről tavaly januárban írtunk legutóbb, amikor az állami tévéműsorban cenzúrázták a raktárkoncertes fellépésüket, ahol több kormánykritikus számot adtak elő.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!