A fiát gyalázó társasággal dulakodott az angol sztárfocista anyukája

2022. február 20. – 17:35

Másolás

Vágólapra másolva

Szombat éjjel bokszgálát rendeztek a manchesteri AO Arénában, ahol a fő meccsen Kell Brook a hatodik menetben kiütötte Amir Khant. De aznap nemcsak a ringben, hanem a backstage-ben is volt bunyó, amiben nem is akárki volt érintett, hanem az angol foci egyik legnagyobb ígérete és az anyukája.

A gálán a Manchester City több futballistája is ott volt, akik valószínűleg a Tottenham elleni 3-2-es verség után akarták kicsit kiengedni a gőzt. Köztük volt a 21 éves Phil Foden, aki az édesanyjával együtt érkezett a bokszmeccsre. A Guardian beszámolója szerint Fodent és családját gyalázkodó inzultusok érték a lelátón, de a fiatal futballista megpróbált erről nem tudomást venni. Ez azonban nem sikerült, és végül dulakodás lett a dologból. Az incidenst egy kamera is rögzítette, és ahogy az lenni szokott, a felvétel kiszivárgott a brit sajtóhoz.

Ezen az látszik, hogy Foden, az édesanyja, Claire és kísérőik egy privát páholyba nyitnak be, a Guardian szerint menedéket keresve az őket szidalmazó társaság elől. Foden anyukája néhány pillanattal később kijött a páholyból, és nem éppen irodalmi stílusból küldte el az ajtó előtt ácsorgó társaságot. Eközben az egyik férfit meglökte, ami után dulakodás és csetepaté alakult ki a folyosón. Ebben Foden anyukája vitte a prímet, míg egy velük lévő férfi egy poroltóval kezdett el hadonászni.

A történtekre a Manchester City közleményben reagált: „A klub tudomást szerzett egy videóról, amely a közösségi médiában terjedt el, és amelyen Phil Foden és a családja látható, amint zaklatják és bántalmazzák őket. Megdöbbentő számunkra az őket ért támadás.” A Guardian megkeresésére a manchesteri rendőrség azt közölte, hogy semmilyen, a gálán történt incidensről nem kaptak jelentést.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!