Hetven éven át vezetett jogosítvány nélkül egy brit férfi

2022. január 28. – 06:55

Másolás

Vágólapra másolva

Se jogosítványa, sem biztosítása nem volt soha életében annak a 84 éves brit férfinak, akit egy rutinellenőrzés során állítottak meg a rendőrök a közép-angliai Bulwell egyik parkolójánál – írta a BBC. A sofőr alaposan meglepte a rendőröket: több mint hetven éve vezet, de soha nem volt jogosítványa, és ennek megfelelően biztosítása sem egyetlen autóján sem.

1950 óta egyszer sem állították meg a rendőrök.

Hetven év óta először ellenőrizték a jogosítvány nélküli férfit – Forrás: Bulwell, Rise Park and Highbury Vale Police Facebook-oldala.
Hetven év óta először ellenőrizték a jogosítvány nélküli férfit – Forrás: Bulwell, Rise Park and Highbury Vale Police Facebook-oldala.

A Notthinghamhez közeli település helyi rendőrsége a Facebookon külön posztban emlékezett meg a jogosítvány nélküli vezetés rekorderéről – aki ráadásul 12 éves kora óta vezet –, megköszönve, hogy soha senki nem sérült meg miatta, és nem okozott anyagi kárt sem.

Egyre több a kamera Nottinghamben így „nagy valószínűséggel egy kisebb úton is készülhet felvétel, ezért mindig bizonyosodjon meg róla, hogy az iratai rendben vannak… mert az ellenőrzés utolér… valamikor…” – jegyezte meg a rendőrségi poszt önironikusan.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!