Társasjátékot készítenek az E. T., a földönkívüliből

2022. január 24. – 10:31

Másolás

Vágólapra másolva

A leginkább a Funko Pop-figuráiról ismert Funko játékgyártó cég már számos jól ismert film alapján készített társasjátékokat, a ScreenRant pedig azt írja, hogy a következő dobásuk alapját az 1982-es Steven Spielberg-film, az E. T., a földönkívüli adja.

Fotó: Funko
Fotó: Funko

Az E.T. The Extra-Terrestrial: Light Years from Home nevet kapó társast egyszerre négyen tudják majd játszani, mindenki egy-egy gyerek bőrébe bújhat, akiket már lehet ismerni a klasszikus filmből. A négy játékosnak az lesz a célja, hogy E. T.-t sikeresen hazaküldjék az otthonába. Ehhez el kell kerülniük a pályán ólálkodó kormányügynököket, és minél több olyan eszközt kell összegyűjteni, amellyel meg tudják építeni a földönkívüli kommunikációhoz szükséges felszerelést.

A készlethez tartozik majd négy játékosbábu, egy E. T., egy űrhajó, illetve az eredeti filmben látható grafikák is. A játékot a tervek szerint 30 dollárért, vagyis közel 10 ezer forintért dobja piacra a Funko. Megjelenési dátum egyelőre nincs.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass