Megtalálták valószínűleg minden idők leglojálisabb fideszes önkormányzati lapját

2022. január 18. – 16:34

Megtalálták valószínűleg minden idők leglojálisabb fideszes önkormányzati lapját

Másolás

Vágólapra másolva

A hétvégén idén először jelent meg a Makói Hírek című önkormányzati, azaz adóforintokból fenntartott lap, aminek a 24 oldalán összesen 54 fotón ismerhető fel Farkas Éva fideszes polgármester – írja a Makói Csípős című helyi lap.

Az ellenzéki képviselők közül ugyanakkor Gáspár Sándor és Zeitler Ádám csak kétszer, Mucsi Tamás pedig egyszer szerepel fotóval, teszik hozzá. Aki számolgatni szeretné a képeket, itt teheti meg.

A Makói Csípős szerint évente legalább 100 millió forintot költ el az önkormányzat kommunikációra. Ebben szerepel többek között ennek az újságnak (a Makói Híreknek) a kiadása is.

A beszámoló szerint legutóbb októberben volt kiugróan magas a Farkas Éva-fotók száma a Makói Hírekben, amikoris a 16 oldalas újságba 30-szor került bele a polgármester képmása. Erre a számra tett rá egy hatalmas szívlapáttal a mostani lap, hogy elérje az 54 polgármesterfotó/lapszám arányt.

Ez a brutális mennyiségű politikai-arculatépítő polgármesterfotó valószínűleg országos rekord az önkormányzati lapok történetében, félő, hogy az újságot elejétől a végéig lelkiismeretesen átlapozó makói olvasók kétoldali polgármester-mérgezést kapnak.

Lapunk viszont elismeri a hatalmas teljesítményt, és ezennel meghirdeti a Magyarország Leglojálisabb Helyi Újsága bajnokságot, hátha még az aranyvárományos makói lapot is le tudta körözni valamelyik vetélytársa.

Egy hosszú és egy rövidtávú versenyszámban lehet indulni: az egész újságon belüli összes polgármesterfotók száma, valamint az egy oldalra/lapra jutó polgármesteri portrék száma. A jelöléseket erre az emailcímre kérjük, bizonyító erejű linkkel vagy fotóval, fotókkal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!