Feltorlódott a tömeg a ruhatárnál a 20 ezer nézőt vonzó kézimeccs után

2022. január 14. – 12:55

Feltorlódott a tömeg a ruhatárnál a 20 ezer nézőt vonzó kézimeccs után
Olvasói fotó / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

A magyar férfi kézilabda-válogatott egyszer sem vezetett a hollandok ellen az első Eb-meccsen. A 100 milliárd forintból épített, decemberben átadott MVM Dome-ban telt ház volt csütörtök este, a hivatalos jelentés szerint 20 ezer néző látta a 31-28-as vereséget.

Olvasónk annyit írt a fentebbi fotóhoz, hogy nemcsak az eredmény volt siralmas, hanem a szervezés is. Valóban nem tűnik Covid-kompatibilis ruhatári sornak. Kaptunk olyan információkat, hogy a beengedés sem volt zökkenőmentes. A szervezők mentségére szóljon, ez a meccs volt az első komolyabb teszt is egyben, mert néhány hetet csúszott az átadás. Ekkora tömeg még nem volt ebben a létesítményben, viszont a portugálok ellen vasárnap ugyancsak telt ház várható, és a meccs után akkor is minél gyorsabban akar majd távozni mindenki.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass