Ellopta a kis Peugeot-t, de a tulaj udvarán belehajtott a kerti tóba, viszont bezárkózott a kocsiba, így kijátszotta a tulajt

2022. január 2. – 16:06

Ellopta a kis Peugeot-t, de a tulaj udvarán belehajtott a kerti tóba, viszont bezárkózott a kocsiba, így kijátszotta a tulajt
A kis Peugeot-nak bizonyára elpörgött a kereke a bokáig érő sárban – Fotó: Police.hu

Másolás

Vágólapra másolva

Az Egri Rendőrkapitányság nyomozást indított, mert egy férfi szilveszter éjjelén megkísérelt ellopni egy autót egy szajlai ház udvarán. A kis Peugeot-ban bent volt a kulcs, ezért könnyen el lehetett kötni, de a tolvaj nem volt eléggé óvatos, és belehajtott a kocsi tulajának kerti tavába, ahol elakadt.

A Police.hu cikke szerint a tulaj észrevette, hogy valaki belehajtott a kerti tóba a kocsival, ezért odament, és „kérdőre vonta” a férfit. A tolvaj azonban mestercselhez folyamodott:

bezárkózott a kocsiba, és nem mozdult onnan.

A tulaj berohant a házba, hogy hívja a rendőröket, ám ezalatt a tolvaj – akiről kiderült, hogy a tulaj ismerőse – elmenekült a helyszínről.

De nem csak Szajlán történt ilyen eset szilveszterkor, a füzesabonyi rendőrök is nyomoznak egy sarudi eset miatt. Ott szintén egy ház udvaráról vitték el a kocsit a benne hagyott kulccsal, azonban a település egyik utcájában egy füves területen elakadt vele az ottani tolvaj, aki aztán gyalog elmenekült.

A hasonló esetek elkerülése érdekében a rendőrség arra kéri az embereket, hogy – ha lehet –, mindenki zárja be az autóját, és még zárt kapu mögött se hagyjuk az indítókulcsot a kocsiban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!