Fluor Tomi híradósnak áll, és még néhány fideszes sztár is feltűnik az RTL szilveszteri hírműsorában

2021. december 28. – 15:44

Másolás

Vágólapra másolva

Fluor Tomi és Ráskó Eszter ül Szellő István és Erős Antónia helyére az RTL Klub Híradójának idei szilveszteri különkiadásában. A hírt Instagram-oldalán jelentette be a Wellhello énekese:

Az rtl.hu megosztott egy félperces részletet is a különkiadás tartalmából, ami alapján izgalmas közéleti témákat érintenek majd a humoros adásban, így például Szájer József tavalyi, brüsszeli menekülésérül elhíresült, azóta emléktáblát kapott eresz képe előtt úgy fogalmaz az időjárásműsor meteorológusa, hogy „csúszósak az ereszek, vigyázzunk, nagyon csúszós!” De más, szórakoztató témákat is érintenek majd, erre utalhat az énekes által megosztott kép, amely a headline alapján egy bizonyos I. Bencéről ígér izgalmas hírt, aki a kommentek alapján nem lehet más, mint Istenes Bence.

Már maga a műsorvezető-választás sem lehet véletlen a csatorna részéről, Fluor Tomi ugyanis többször megszólalt, és kritikusan nyilvánult meg bizonyos közéleti ügyekben. Az After Podcastben például azt mondta a Fudan egyetemről és a melegellenes törvényről, hogy „felesleges gonoszság”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!