Karácsonyfát csinált a Megyeri hídból a Magyar Közút

2021. december 21. – 17:17

Másolás

Vágólapra másolva

Speciális díszkivilágítást kap a Megyeri híd december 21. és 23. között, ezzel ünnepli a Magyar Közút az ünnepeket. A pesti hídfő felőli pilont és ferdekábeleket úgy világítják meg, hogy a híd egy része egy karácsonyfára hasonlít. A 100 méter, vagyis 35 emelet magas pilon mától három napig délután 4 és éjfél között lesz látható azoknak, akik áthaladnak hídon.

A Magyar Közút azt kéri, hogy senki se álljon meg megcsodálni a látványt, hanem más irányból, gyalogosan vagy biciklivel közlekedve keressen olyan pontot, ahol fotót tud róla készíteni. A normális haladásra külön digitális táblákkal is felhívják majd a figyelmet, illetve polgárőrök is biztosítják a környéket, hogy minden rendben legyen. .

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass