Elnézést kért az ausztrál tévés, aki úgy készített interjút Adele-lel, hogy nem hallgatta meg az új albumát

2021. november 22. – 12:00

Másolás

Vágólapra másolva

Elnézést kért a tévedéséért Matt Doran ausztrál tévés, aki úgy készített interjút Adele-lel, hogy nem hallgatta meg az énekesnő új albumát – írja a BBC. Matt Doran, az ausztrál Channel 7 tévécsatorna műsorvezetője november 4-én utazott Sydney-ből Londonba, hogy interjút készítsen Adele-lel, de a beszélgetés során kiderült, hogy a tévés nem hallgatta meg az albumot. Adele kiadója, a Sony ezért letiltotta a beszélgetést.

Később kiderült, hogy Doran azért nem hallgatta meg az albumot, mert elkerülte a figyelmét egy email, amiben erről írtak neki. „Ez volt életem legfontosabb el nem olvasott emailje” – mondta Doran, aki elnézést kért a hibáért, azt mondta, nem volt szándékos. A tévés tagadta, hogy felfüggesztették volna a munkaviszonyát, bár az eset óta nem szerepelt a csatornán.

A Channel közel 240 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárt fizetett azért, hogy kollégáival Londonba utazzon az interjúra.

Adele nagy Spurs-szurkoló, ezért elénekelte a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának indulóját is, a stadionban rendszeresen hallható „Glory, glory, Tottenham Hotspur”-t, amit az Instagramon tett közzé a Premier League hetedik helyén álló klub. Adele Los Angelesben él, de London Tottenham városrészéből származik, és rendszeresen meg is mutatja, hogy a futballklub drukkere. Korábban több alkalommal is Tottenham-sállal a nyakában pózolt néhány fotóhoz.

Adele hat év után pénteken adta ki legújabb albumát, a 30 című lemez pedig már a megjelenésétől kezdve elérhető a Spotifyon. Az énekesnő kérésére a Spotify hétvégén levette a keveréses, vagyis shuffle lejátszási módot. Hat évvel ezelőtt, amikor a 25 című albummal jelentkezett az énekesnő, még nem voltak egyből elérhetőek a streamingfelületen az új lemez számai – igaz, talán ennek is köszönhette Adele, hogy a leggyorsabban eladott lemez a 25 az Egyesült Királyságban több mint 800 ezer példánnyal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!