Adele kérésére levette a Spotify a keveréses lejátszást az albumok oldalain

2021. november 21. – 16:20

Másolás

Vágólapra másolva

Levette az albumoknál a keveréses lejátszási módot a Spotify, írja a BBC. A shuffle módot éppen akkor távolította el a zenei streaming-szolgáltató, amikor Adele megjelentette új, 30 című albumát pénteken.

„Ez volt az egyetlen kérésem az állandóan változó zeneiparunkban! Nem ok nélkül teszünk az albumaink megalkotásába és a tracklistába ennyi törődést és megfontolást. Egy történetet mesélünk el a művészetünkkel, és a történeteinket úgy kell meghallgatni, ahogyan azt elképzeltük”

– írta Twitter-oldalán Adele, aki megköszönte a Spotify-nak, hogy meghallgatta a kérését. Válaszul a cég munkatársai azt írták: „Neked bármit!”

A keverés szimbólum ugyan eltűnt az albumok oldaláról, azonban az album egyes számain keresztül továbbra is elérhető az albumon belüli keverési mód, ahogyan a lejátszási listáknál is.

Adele pénteken adta ki hat év után a legújabb albumát, a 30 című lemez pedig már a megjelenéstől kezdve elérhető a Spotify-on. Hat évvel ezelőtt, amikor a 25 című albummal jelentkezett az énekesnő, még nem voltak egyből elérhetőek a streaming-felületen az új lemez számai – igaz, talán ennek is köszönhette Adele, hogy a leggyorsabb eladott lemez a 25 az Egyesült Királyságban több mint 800 ezer példánnyal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!