Patti Smith nemcsak Karácsonnyal, hanem Willem Dafoe-val is összefutott Budapesten

2021. október 14. – 14:00

Másolás

Vágólapra másolva

Patti Smith, a punk keresztanyjának is nevezett amerikai énekesnő, író és képzőművész Budapesten adott koncertet szerdán, ahol a főpolgármesterrel és Willem Dafoe amerikai színésszel is összefutott a MÜPA backstage-ében, vette észre a Hvg.

Karácsony Gergely még szerdán, a koncert előtt találkozott az zenésszel, akinek egyik dalát a főpolgármester kampánydalaként is lehetett hallani az utóbbi hetekben. Karácsony így írt a Facebook-oldalán a találkozásról: „A People Have the Power című számot biztosan sokan hallották az utóbbi időben, akik bármelyik kampányeseményemre ellátogattak. A dal régóta az egyik kedvencem, hiszen arról szól, hogy végül is az emberek erején múlik minden, a hatalom igazából az övék. Ma az a megtiszteltetés ért, hogy személyesen is találkozhattam Patti Smith-szel, a dal előadójával. Örülök, hogy Budapesten köszönthetjük, remélem, nem utoljára. Este koncertet fog adni, ahol biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen élmény lesz közösen énekelni a People Have The Power-t.”

Patti Smith a koncert után Willem Dafoe-val is összefutott a MÜPA-ban, „A backstage-ben Willem Dafoe-val és Lucával a mi kis turnénk utolsó koncertje után, melyet Budapesten tartottunk. Nagyon jó este volt, de itt az idő búcsúzni” – írta Smith a közös fotóhoz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!