Vesztes jelöltjeiről készített tablót az MSZP

2021. október 4. – 12:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Meglepőt húztak az MSZP Facebook-oldalának kezelői péntek éjjel. Miközben az ellenzéki pártok nagy része győztes jelöltjeit ünnepelte a közösségi médiában, a szocialistáknál létrehoztak egy külön albumot, amelyben vesztes jelöltjeiket mutatják be.

„Köszönjük a kitartó munkát, a tisztes helytállást azoknak a képviselőjelölteknek, akik az MSZP-Párbeszéd szövetséget képviselve elindultak az előválasztáson, de sajnos ellenfelük több szavazatot kapott” – írják.

Összesen 23 fotó került a vesztesek mappájába. Ott van többek közt Burány Sándor, aki meglepetésre kikapott Arató Gergelytől Kőbányán, de az MSZP több jelenlegi országgyűlési képviselője, Bangóné Borbély Ildikó, Gurmai Zita, Komjáthy Imre és Mesterházy Attila se tudott nyerni az előválasztáson.

Az MSZP–Párbeszédnek 25 jelöltje nyert, nekik külön mappájuk van az MSZP Facebook-oldalán. Ez már közelebb áll a kommunikációs tankönyvekben leírtakhoz.

A Jobbik, a Momentum és a DK gyorsan legyártott egy tablót a győztes jelöltjeikről, a vesztesekről meg igyekeznek nem beszélni, mint ahogy általában a politikában szokás.

A térképünkön meg tudja nézni a választókerületi eredményeket:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!